Referenties

Familie Westerhoff uit Leek

Tevreden.

Een aantal jaren terug hadden wij het idee om onze badkamer te vernieuwen en een uitbouw te laten maken waar het toilet in zou moeten komen.

Nadat wij zelf de tekeningen hadden gemaakt konden wij de offertes opvragen. Als snel werd ons duidelijk dat Klussenbedrijf Veenstra hier een nette en correcte prijs afgegeven had. Na het nodige kontakt kwam Johannes bij ons langs om alles even door te spreken en binnen een week hadden wij de uitgewerkte offerte op de deurmat liggen. Ook adviseerde hij ons bij de keuze voor een bedrijf voor de tegels en alle verdere toebehoren voor de badkamer en het toilet.

Na akkoord van ons zijde voor de offerte ging alles redelijk snel. De materialen werden besteld en Johannes kon aan de slag. Wij hoefden verder niets te regelen (loodgieter, elektricien en dergelijke). Dat werd verder allemaal door Johannes geregeld.
De aanbouw en verbouw is na tevredenheid uitgevoerd en wij zijn nog steeds erg blij met de verbouwing en aanbouw.

After sales ook prima.

Toen na enige tijd (plusminus anderhalf jaar) bleek dat er een lekkerij ontstond was Johannes er direct bij met “zijn” loodgieter en herstelde het probleem adequaat en naar alle tevredenheid (erg netjes, je ziet er niets van). Dit heeft hij gedaan onder service. Waar vind je nog zulke service afhandelingen?

Wij zouden Johannes ook bij andere adviseren indien gevraagd!

 

 

 

Voor onze verbouwing hebben wij gekozen voor Klussenbedrijf Veenstra, omdat wij naar een kleinschalig bedrijf op zoek waren, die toch een totaalpakket kan bieden. Dit is ons achteraf dan ook erg goed bevallen en bevestigde ons, dat we de juiste keus hadden gemaakt.
Het voordeel van een kleiner bedrijf is, dat de lijntjes kort zijn, waardoor we eventuele problemen snel en op de beste manier op konden lossen. Voor de gevelrenovatie van ons pand, hadden we een al heel duidelijk beeld in het hoofd van hoe wij alles wilden uitgevoerd hebben. Echter missen wij als leek natuurlijk de nodige kennis van bouwtechniek en mogelijkheden. Hierin heeft Veenstra met zijn ruime ervaring ons goed weten te adviseren, waardoor het resultaat zelfs nog mooier is geworden, dan we zelf ooit konden hopen.
Henk en Mirjam Roede  Grootegast